на живо

Конър Макгрегър изнасилил жена в мъжка тоалетна (ВИДЕО)

Случката се разиграла след четвъртия мач от финалите на НБА

 

Световноизвестният боец Конър Макгрегър предизвика огромен скандал. Бившият шампион на UFC бе обвинен в изнасилване, твърди TMZ.

Жертвата е жена, която е пострадала след края на четвъртия мач от финалите в НБА между Маями Хийт и Денвър Нъгетс. Информацията гласи, че ирландецът е изнасилил дамата в мъжката тоалетна на Kaseya Center, Маями.

Впоследствие жената решава да даде гласност на случая чрез официално писмо, подадено от към TMZ и боеца. Според информацията тя е била разделена от приятелките си и е принудена да се присъедини към компанията на Макгрегър, както и неговия бодигард. 34-годишният боец е използвал сила, за да накара пострадалата да прави орална и анална любов с него в тоалетната.

DailyMail допълва, че след това тя се обърнала към полицията, за да съобщи за инцидента, но органите на реда я посъветвали да потърси правна помощ. Жената направила именно това и се върнала в полицейското управление в Маями с облеклото, с което е била по време на изнасилването. По него има отпечатъци от ирландеца – слюнка и предсеменна течност.

 

От екипа на Конър отричат всички обвинения, наричайки ги фалшиви. „Тези твърдения са неверни. Г-н Макгрегър няма да бъде уплашен“, твърди неговият адвокат.

Полицията в Маями и UFC вече провеждат разследване. Самият Макгрегър се прочу още в хода на мача, когато нокаутира талисмана на Маями. Това трябваше да бъде част от забавленията на едно то прекъсванията, но ирландецът си навлече гнева на феновете, които го освиркаха мощно.

Тагове:

@