на живо

"Цяла България е с нея и текат сълзи на щастие и гордост" (ВИДЕО и СНИМКИ)

bTV срещна Стилияна Николова с любимия ѝ изпълнител Орлин Горанов

"Цяла България е с нея и текат сълзи на щастие и гордост" (ВИДЕО и СНИМКИ)
 

Само месец ни дели до началото на олимпийските игри в Париж, а много труд в залата дели едно момиче от големия успех. Тя често ни кара да се гордеем. Тя е абсолютната европейска шампионка и получи приза за спортист №1 за месец май.

На bTV гостува едно от златните момичета - Стилияна Николова.

"Тренировките вървят съвсем нормално. Готвим се като за всяко друго голямо състезание. Не се усеща някакво излишно напрежение преди олимпиадата. Ключът се крие в многото положен труд и опитът, който имам. По-скоро целта е да съм удовлетворена от свършената работа.

Снимка: Анна Недкова, БФХГ

Често не съм. Много рядко се случвало да сме доволни от всичко, но стремим се към това. В отбора има една много хубава енергия, помагаме си", откровена е Стили преди най-важното състезание за годината.

С нея в студиото бе и треньорката ѝ Валентина Иванова. "Всеки ден сме в залата. Бяхме две седмици на лагер във Варна. След европейското имахме кратка, но активна почивка. Сега сме отново в зала "Раковски", готвим се за две състезания преди Игрите - в Египет и Румъния", допълни тя.

Снимка: bTV

Голямата изненада за Николова в студиото на "Тази неделя" бе срещата с любимия ѝ изпълнител Орлин Горанов, който влезе с два букета и под звуците на хита "Дихание".

Снимка: bTV

"Тя е нашето съкровище. Винаги ще бъдем с теб. Успех в Париж! Сядам до един голям човек, голям боец. Шампион! Роден победител! На стълбичката цяла България е с нея и текат сълзи на щастие и гордост", не скри вълнението си Горанов.