на живо

Втората страст на Боряна Калейн - съчетание с четки и бухалки

Не знаех колко много хора ме обичат и колко много хора ме подкрепят и вярват в мен, откровена е гимнастичката

 

Абсолютната европейска шампионка от Баку 2023 Боряна Калейн говори пред bTV и колегите - Йоана Бончева и Петър Стоев, за втората си страст - рисуването.

Снимка: Анна Недкова, БФХГ

Топ гимнастичката дели времето си между два отбора - този на националния по художествена гимнастика и отбора на добрите хора.

"Не смятам, че са много по-различни. Ние всичките сме едно голямо семейство както в залата, така и в отбора на добрите хора. Това е първото общо нещо, второто е че и двете по някакъв начин са свързани с това да искаш да помогнеш или подкрепиш някой човек и просто да му подадеш ръка.

 

Дали това ще е твой съотборник или някой, който се бори със своята житейска битка, смятам че и двете неща са доста свързани", споделя Боряна.

 

Въпреки тежките тренировки и състезанията, тя успява да намери време да се включи в благотворителния проект, който организират за втори път заедно с поети, музиканти и певци.

"Ние стартирахме тази кампания с цел да съберем пари за ремонт на клубната ни зала "Левски Триадица". Радвам се, че този проект продължава да набира нови и нови инициативи.