на живо

Бейл вярва в съществуването на извънземни, убедил и съотборник

"Доказателствата са навсякъде, само трябва да ги потърсиш", заяви уелсецът

Звездата на уелския национален отбор по футбол Гарет Бейл вярва в съществуването на извънземни и дори е успял да убеди в това съотборника си Джо Родън! Това разкри самият Бейл в интервю пред "Скай Спортс".

"Доказателствата са навсякъде, само трябва да ги потърсиш. Аз следя темата от години. Разбира се, в интернет пространството има много фалшиви снимки и видеа, но наскоро правителството на САЩ публикува автентични. Има и филми на "Нетфликс" за извънземните. Интересно е и вярвам, че съществуват.", заяви Бейл.

Според него има прекалено много случаи на видени неидентифицирани летящи обекти (НЛО), за да са измислица.

"Джо Родън (защитник на Уелс и "Тотнъм") повярва, но и има колебания. Почти е от моята страна. Хари Кейн обаче не вярва. Това е защото не си направил труда да потърси информация!", допълва Бейл.

32-годишният флангови играч анонсира, че ще разкрие голяма новина след края на европейското първенство. Само можем да се надяваме тя да не е свързана с извънземните!

Медиите на Острова, както и тези в Испания, тъй като Бейл все още в собственост на "Реал" Мадрид, очакват той да обяви, че прекратява футболната си кариера след еврофиналите.