на живо

Британец се закани на Кобрата, иска реванш в България (ВИДЕО)

Майкъл Спрот се е изправял и срещу Пулев, и срещу Антъни Джошуа

Британец се закани на Кобрата, иска реванш в България (ВИДЕО)

През 2012 г. Кубрат Пулев защити интерконтиненталната титла на Международната боксова федерация след победа над британеца Майкъл Спрот в Германия. Девет години по-късно Спрот пожела отново да се изправи срещу Кобрата, като го предизвика пред микрофона на bTV.

"Пулев, искам да се бием отново. Когато се бихме с теб, имах пневмония и треньорът ми, който наскоро почина, ме накара да се откажа в 9-ия рунд. Човече, готов съм, ако ми дадеш възможността да се бием отново. Без значение къде, дали ще е тук във Великобритания или в твоята държава. Готов съм да дойда в България и да се бием отново!", каза Спрот, който във визитката си има и загуба от световния шампион Антъни Джошуа.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Екипът ни се натъкна на Майкъл Спрот на фен-зоната пред "Уембли", където тази вечер Италия и Англия ще спорят за европейската титла. Боксьорът очаква равностоен мач, но вярва, че успехът ще е за "Трите лъва".

"Вярвам, че Англия ще победи. Ще бъде много равностоен мач, защото италианците са в серия от 33 мача без загуба. Смятам, че ще спечелим с 3:2", добави боксьорът.

46-годишният Майкъл Спрот има 71 мача на професионалния ринг, от които 42 победи (17 с нокаут) и 29 загуби.