на живо

Дербито на Милано връща своя блясък (ВИДЕО)

Мачът ще бъде излъчен днес пряко по RING в 21:45 ч.

Дербито на Милано връща своя блясък (ВИДЕО)

108 години история! Дерби де ла Мадонина е виждало всичко и винаги е пазило своя чар! Мач номер 217 между "Милан" и "Интер" също прави заявка да е запомнящ се.

Треньорът на "Интер" Стефано Пиоли ще дебютира в дербито, а "нерадзурите" искат да вземат битката за града.

"Играчите имат мотивацията и качествата да се борят. Мисля, че се изправяме срещу труден съперник, който е във форма, но и ние имаме нужните качества", убедет е Пиоли.

Атаката на "Интер" не работи както трябва - само 16 гола и се нарежда на трето място в класацията за най-неефективни нападатели след тези на "Емполи" и "Пескара".

"Милан" е в добро настроение и има защо. "Росонерите" са с 8 точки пред градския съперник и имат 25 точки след 12 кръга, което се е случвало последно през сезон 2010/2011.

В "Милан" играят като отбор и ентусиазма, с който влизат в мача може да е от полза за Винченцо Монтела.

Мбайе Нианг се е устремил към рекорда на Андрий Шевченко от 14 гола в Дербито на Милано. Но не бъдете смели със залозите. Последните 13 гола в мачовете между двата тима са дело на 13 различни футболисти.

"Милан" иска да продължи с победите, а второто място е само на точка. "Интер" са на 10-та позиция, но битката за града носи различна емоция.

Гледайте мача тази вечер от 21:45 ч. пряко по RING.