на живо

Екшън с ритници във втория мач на International Champions Cup (ВИДЕО)

Двубоите от силния летен турнир стават все по-напечени

www.americamonumental.com

Клуб Америка победи с 2:1 Сан Хосе Ърткуейкс във втория мач от International Champions Cup. Мексиканците направиха пълен обрат, след като четвърт час преди края изоставаха с 0:1 след гол на Кларънс Гуудсън в 23-ата минута. Носителят на трофея в Шампионската лига на КОНКАКАФ обърна резултата с красиви попадения на Андрес Андраде в 76-ата минута и резервата Франсиско Ривера в 83-ата. Репортаж от мача може да видите тук.

Двубоят на "Авая Стейдиъм" в Сан Хосе бе изпълнен със здрави единоборства и много нерви. В добавеното време на първата част червени картони получиха капитанът на Клуб Америка Паоло Голтц и халфът на Ърткуейкс Сана Ниаси. Вторият бе грубо повален на земята от мексиканския защитник Ерик Пиментел и паднал направи опит да си отмъсти като изрита фаулиралия го футболист. Голтц се притече на помощ на своя съотборник и безцеремонно изблъска Ниаси. Настана меле, което обаче бе овладяно сравнително бързо. Кадри от напечената ситуация може да видите тук.

Това обаче не беше единственият конфликт в двубоя. Още в началните минути нападателят на Клуб Америка Дарио Бенедето бе съборен от Кларънс Гуудсън. Настъпи масова разправия, в която взеха участие половин дузина футболисти. До сериозни последици обаче не се стигна. Предлагаме ви видео и от този епизод.

Клуб Америка вече има актив от една победа и една загуба в северноамериканския турнир на International Champions Cup, след като в откриващия мач на надпреварата падна с 1:2 от Лос Анджелис Галакси.

Следващият двубой, който могат да наблюдават пряко зрителите на RING.BG, е отново с участието на мексиканския отбор. Тимът на Игнасио Амбрис се изправя срещу Манчестър Юнайтед в събота сутринта от 06:00 часа българско време.

ТУК може да намерите пълната програма на International Champions Cup.