на живо

Ева Янева след завръщането: Това европейско в България означава много за мен (ВИДЕО)

"Аз живея с тази емоция - с вълнението и радостта от мачовете"

Ева Янева след завръщането: Това европейско в България означава много за мен (ВИДЕО)

Националката Ева Янева, която се завърна с екипа на България при успеха с 3:0 срещу Испания на Евроволей, сподели радостта си от победата. След мача тя заяви, че вълнението е било огромно, тъй като за нея първенството е специално заради възможността да играе пред родна публика.

Следващата битка за "лъвиците" е в неделя (22 август) от 19 ч. Те се изправят срещу Германия, а срещата по традиция може да гледате на живо по RING, VOYO.BG, както и на btvnovinite.bg.

"Аз живея с тази емоция - с вълнението и радостта от мачовете! Това е европейско в България и означава много за мен. Мисля, че беше нормално все пак да има някакъв стрес, тъй като ми беше първото влизане след толкова много години. Вълнувам се, но се постарах да си свърша работата на терена по най-добрия начин и се надявам да съм го направила.", каза Янева, която се появи в игра в първия гейм, сменяйки контузената Елица Василева.

"Мисля, че това е началото и продължаваме стъпка по стъпка. Определено не бяха два противника (Гърция и Испания), които реално можеха да ни създадат някакви проблеми, освен ако ние сами не си ги създадем. Оттук нататък следва тежката артилерия. Смятам, че сме готови и ще се борим.", допълни тя.

Снимка: Lap.bg