на живо

Томас Мюлер: Адски боли, когато пропуснеш шанса, който си чакал цял живот!

Нападателят на Германия се извини за изпуснатото положение срещу Англия

Reuters

Нападателят на Германия Томас Мюлер използва социалните мрежи, за да се извини за фрапантния си пропуск в мача с Англия от осминафиналите на Евро 2020. При резултат 0:1 играчът на "Байерн" Мюнхен изпусна сам срещу вратаря, а няколко минути по-късно Хари Кейн подпечата огромния успех на "Трите лъва".

"Ето го онзи момент, който ще помниш до края на кариерата си, и с който всяка вечер ще заспиваш. Този момент, за който си тренирал и живял като футболист. Моментът, при който нещата са само в твоите ръце да върнеш отбора си обратно в играта в завързан елиминационен двубой и да изпратиш в екстаз цялата нация. Да получиш този шанс и да го изпуснеш... това адски боли.

Снимка: Reuters

Целият национален тим го боли, всички мои съотборници и треньори, които ни вдъхнаха увереност да бъдем на това място точно в този момент. И в крайна сметка ми е най-болно заради германските привърженици, които независимо трудностите бяха зад нас и ни подкрепяха по време на европейското първенство. Благодаря ви за подкрепата!", написа Мюлер в "Инстаграм".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Thomas Müller (@esmuellert)