на живо

Стоичков изненада "лъвиците" в хотела преди 1/8-финала с Швеция

Камата ще гледа на живо мача в зала "Колодрума"

БФВ

Легендата на българския футбол Христо Стоичков шокира женския национален отбор броени часове преди осминафинала на европейското първенство срещу Швеция в Пловдив.

Без никой да знае, носителят на "Златната топка" пристигна в хотела на "лъвиците", а по нареждане на медицинския екип всички волейболистки се бяха събрали в залата за обяд. Официалната версия беше специален брифинг за старта на елиминационната фаза, пише в сайта на БФВ.

Снимка: БФВ

Когато Стоичков влезе, емоциите изригнаха като вулкан. Камата поздрави всяка от националките ни, както и треньорския щаб.

В последните месеци бившият нападател на "Барселона" непрекъснато следи мачовете на България и изпраща поздравителни съобщения в социалните мрежи в подкрепа на "лъвиците".

Снимка: БФВ

"Страхотни сте, следя ви във всеки мач. Вие носите гордост на България. Продължавайте да го правите все така. Очаквам да биете категорично Швеция, да отидете на финалната четворка в Белград.", каза Стоичков.

Очаква се Христо Стоичков да гледа на живо 1/8-финала между България и Швеция. Срещата е от 20:30 ч. пряко по RING, Voyo.bg, както и онлайн на btvnovinite.bg.