на живо

Феновете на "Интер" обядват вместо да гледат поредната загуба на тима си (ВИДЕО)

Най-крайните привърженици дойдоха на "Джузепе Меаца", опънаха плакат и си тръгнаха

БГНЕС

"Интер" записа четвърта поредна загуба в Серия "А" и на практика се лиши от възможността да се добере до шестото място, даващо право на участие в Лига Европа. В първия мач след уволнението на Стефано Пиоли "нерадзурите" загубиха с 1:2 от гостуващия "Сасуоло".

Феновете на миланския гранд, който в последните 8 кръга има само 2 точки, напуснаха северната трибуна на стадио "Джузепе Меаца" в началото на мача. Преди това запалянковците опънаха плакат, на който пишеше, че футболистите не заслужават тяхната подкрепа и затова отиват да обядват.

Отборът на Еузебио Ди Франческо откри резултата в 36-ата минута с гол на Пиетро Йемело, който се възползва от груба грешка на Хейсон Мурийо. До този момент домакините, които бяха водени от временния треньор Стефано Веки, имаха превъзходство и бяха пропуснали няколко голови възможности.

На почивката в игра за "Интер" влезе Едер на мястото на Жоао Марио и изпробва няколко пъти рефлекса на Андреа Консили. Въпреки силното начало на второто полувреме за тима на домакините, следващият гол падна отново във вратата на Сами Ханданович. Йемело реализира втория си гол в срещата и усложни задачата на тима на Веки. 

Едер върна надеждите на "нерадзурите" за обрат с гола си за 1:2 в 70-ата минута. До края домакините направиха няколко пропуска, които ги лишиха от възможността да прекратят негативната си серия.