на живо

Фрозиноне излиза срещу Интер без Тонев (ВИДЕО)

Гледайте Фрозиноне – Интер от 16:00 часа по телевизия RING

Getty Images

Фрозиноне приема Интер в среща от 32-ия кръг на италианската Серия „А”. Двубоят може да гледате пряко по телевизия RING от 16:00 часа.

Домакините, в чиито състав е българският национал Александър Тонев, водят ожесточена битка за запазване на елитния си статут. „Жълто-сините” не са излизали от зоната на изпадащите вече близо 5 месеца. 

Въпреки добрата форма, която демонстрират от началалото на годината, те остават на предпоследно място. Наставникът на Фрозиноне Роберто Стелоне обаче се надява тимът му да се измъкне от тази тежка ситуация на финалната права. Тонев и компания имат само 6 кръга да се спасят, а първата им битка е с Интер.

През този сезон „нерадзурите” са на приливи и отливи. Липсата на постоянство в резултатите мъчи отбора на Роберто Манчини. От началото на 2016 г. Интер е записал 5 успеха, 5 поражения и 4 равенства. За този период миланският гранд е завоювал 19 точки, само 6 повече от Фрозиноне.

И двата тима претърпяха тежки поражения в последния кръг. „Канарчетата” паднаха от Дженоа с 0:4, а Интер поведе с 1:0 на Торино, но допусна пълен обрат. В първия мач между Интер и Фрозиноне този сезон „нерадзурите” спечелиха с категоричното 4:0 на своя „Джузепе Меаца”. Тогава победата ги върна на върха в Калчото.

Днес Фрозиноне ще бъде без наказания Диониси. Нападателят на „жълто-сините” има 8 гола от началото на кампанията, така че ще бъде трудно да му се намери заместник.

Очакваше се с тази задача да се нагърби именно българинът Александър Тонев, но той дори не е в групата за срещата. Бившият играч на Астън Вила все още няма гол в Серия „А”.

За Фрозиноне мачът със сигурност пропускат Содимо и Паганини, които са в лазарета от дълго време.

Интер също има проблеми преди двубоя. Наказани са Миранда и Нагатомо, които бяха изгонени при загубата от Торино. Д’Амброзио пък е с травма.

Привлеченият през януари Едер е съвсем близо до 50 гола в Серия ”А”. В момента италианският национал има 48. Фрозиноне има най-слабата защита в Калчото, така че Едер може още днес да отбележи нужите две попадения.

Той обаче ще има по-малко време на разположение, тъй като едва ли ще започне като титуляр.