на живо

Гарет Бейл: Трансфер в "Юнайтед"? Не чета такива неща

"В Мадрид тренирахме на 38 градуса. Това ни помогна", заяви футболистът на "Реал" Мадрид

Getty Images

Гарет Бейл заяви, че не се интересува от слуховете за негов трансфер в "Манчестър Юнайтед". Уелсецът, който в момента е на трето място в класацията на най-скъпите футболисти, е категоричен, че слуховете не го занимават.

"Слуховете за трансфер в "Юнайтед"? Аз мисля само за футбол и не се разсейвам. Не чета нищо от нещата, които се пишат за мен. Старая се да вляза във форма, защото през последната година имах много контузии", разкри Бейл.

За негово евентуално преминаване на "Олд Трафорд" се заговори, след като мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо беше категоричен, че иска да го привлече при първа възможност.

Бейл игра пълни 90 минути за "Реал" Мадрид по време на мача за Суперкупата на Европа срещу "Юнайтед", който "кралският клуб" спечели с 2:1 и успя да грабне четвърти трофей.

Срещата се игра в Скопие и беше прекъсвана на два пъти заради високите температури в македонската столица.

"Винаги е приятно да спечелиш трофей. Мачът не беше лесен, но ние играхме добре и контролирахме двубоя. Много ни помогна и това, че в Мадрид тренирахме при температура от 38 градуса. Искаме да продължим да побеждаваме, гладни сме за нови успехи", разказа Бейл.