на живо

Гледайте Ювентус - Саут Чайна пряко в ефира на bTV Media Group

Италианският шампион излиза в приятелска среща в Хонконг само три седмици преди началото на Серия "А"

Ювентус и Саут Чайна излизат в приятелски мач в събота от 11:00 ч. на стадион "Хонконг Стейдиъм" в Хонконг. Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на RING, както и на онлайн платформата VOYO.BG.

В последната седмица "Старата госпожа" изигра два мача в Мелбърн от турнира "Интернешънъл чемпиънс къп" (който може да наблюдавате също по RING и VOYO.BG).


В първия от тях Ювентус загуби от Мелбърн Виктори след изпълнение на дузпи и резултат в редовното време 1-1. Във втората среща италианският шампион надигра английския Тотнъм с 2-1. 

Част от лятното турне на "бианконерите" са две от новите им звездни покупки - халфът Миралем Пянич (привлечен от Рома) и защитникът Меди Бенатия (привлечен от Байерн Мюнхен). 

Последната перла в трансферите на Юве е аржентинският нападател Гонсало Игуаин, който беше купен от Наполи за 90 млн. евро.


28-годишното острие вече е в Торино, където провежда тренировъчни занимания с футболистите, които не са част от турнето. 

Тимът на Саут Чайнa от своя страна е петкратен шампион на специалния административен регион в Китай - Хонконг. Отборът се подготвя за четвъртфиналите на Азиатската футболна купа, където ще срещне малайзийския Жохор Дарул Такзим в средата на септември.