на живо

И Стивън Джерард разочарован от поведението на Стърлинг

Гледайте дебюта на англичанина за ЛА Галакси в турнира International Champions Cup по RING.BG

Getty Images

Бившият капитан на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че е разочарован от поведението на Рахийм Стърлинг след проявите на младока тази седмица.

20-годишният играч пропусна първите тренировки от подготовката на „червените”, заявявайки болест като причина, а също така отказа да пътува с клуба за предсезонното им турне, след като оферта за негов трансфер в Манчестър Сити на стойност 40 милиона паунда бе отказана.

Изигралият 710 мача с фланелката на "мърсисайдси" Джерард заяви, че не вижда бъдещето на Стърлинг в Ливърпул.

"Рахийм трябва да отиде и да говори със собствениците и лично с Брендън и да им каже какво иска. Не трябва да казваш, че си болен и да отказваш да пътуваш с отбора за турнето.

"Има милиони фенове, които искат да видят Стърлинг с екипа на Ливърпул. Не мисля, че е честно спрямо поведението му да е такова," сподели Джерард.

Освен Стиви Джи и други легенди на Ливърпул разкритикуваха поведението на Стърлинг. Сред тях бяха Джейми Карагър и Иън Ръш.

Гледайте дебюта на Джерард за новия му клуб Лос Анджелис Галакси срещу мексиканския Клуб Америка от силния международен турнир International Champions Cup в в неделя. Подробности и цялата програма вижте тук.