на живо

Интер и Сампдория в търсене на първа победа в последните 8 мача (ВИДЕО)

Гледайте срещата от 21:45 часа, пряко по телевизия RING

Интер и Сампдория в търсене на първа победа в последните 8 мача (ВИДЕО)

Интер посреща Сампдория в късния съботен мач от 26-ия кръг на Серия "А”.

"Нерадзурите” нямат победа в последните си 7 шампионатни мача и се свлякоха на 5-то място в класирането. Миналият уикенд възпитаниците на Роберто Манчини направиха поредната си грешна стъпка, допускайки загуба с 1:2 от Фиорентина на "Джузепе Меаца”.

Сега Интер има удобна възможност да се върне на правилния път. Миланският гранд е домакин на Сампдория - друг отбор, който разочарова с изявите си от началото на календарната година. "Моряците” също нямат успех в последните си 7 мача в Серия "А”. В предишния кръг Самп направи скучно нулево равенство с Аталанта.

В първия двубой между Сампдория и Интер през този сезон двата тима не успяха да се победят. На "Луиджи Ферарис” Муриел откри резултата в 51-ата минута, но гостите изравниха в 76-ата минута чрез Перишич.

За мача довечера Интер няма да може да разчита на наказаните Телес, Кондогбия и Медел. Гостите от Генуа пък имат сериозни проблеми в отбрана. Де Силвестри, Сала и Диаките са контузени, което не дава много опции на наставника Винченцо Монтела за десния фланг на защитата. Очаква се Антонио Касано и Фабио Куалярела да водят атаката на Самп, а като титуляри да започнат бившите играчи на Интер – Додо и Андреа Ранокия.