на живо

"Интер" се провали и срещу СПАЛ. Серията без победа продължава (ВИДЕО)

"Синьо-черните" допуснаха изравнителен гол в края на стадиона на новака в Серия А

"Интер" се провали и срещу СПАЛ. Серията без победа продължава (ВИДЕО)

"Интер" не успя да стигне до победата в 7-ми пореден мач в Серия А. Отборът на Лучано Спалети завърши 1-1 в гостуването си на 18-ия в класирането отбор на СПАЛ и отново разочарова феновете си.

След безлично първо полувреме, в което единствено Антонио Кандрева бе близо до гол, "Интер" поведе в началото на втората част. Защитникът на СПАЛ Франческо Викари си вкара зрелищен автогол след центриране на Жоао Кансело. Вместо да опита да довърши съперника "Интер" се върна в защита и постепенно предаде инициативата на своя домакин.

СПАЛ бе близо до изравнителен гол, когато Викари със задна ножица можеше да се реабилитира, но Шкриняр изчисти с глава. Малко по-късно Ясмин Куртич стреля в аут от много удобна позиция, за да се стигне до 90-та минута, когато Антенучи центрира към резервата Алберто Палоски и той с глава вкара изравнителния гол.

В добавените 4 минути "Интер" не успя да реагира и с пореното равенство пропусна да се изравни по точки с третия "Лацио", а в същото време може да бъде достигнат от 5-ия в класирането "Рома".