на живо

Юве включи на шеста. Отнесе и Фиорентина (ВИДЕО)

БГНЕС

Ювентус взе 6-та поредна победа в Серия А и продължи да се изкачва в класирането. Хората на Масимилиано Алегри победиха Фиорентина с 3:1 на своя стадион и вече са на 4-то място в подреждането.

Срещата на Ювентус Стейдиъм започна блестящо за "виолетовите". Те получиха дузпа още във втората минута за нарушение на Джорджо Киелини. Йосип Иличич вкара от точката и Фиорентина поведе.

Още в 6-та минута обаче шампионите стигнаха до равенството. Центриране отляво на Патрис Евра бе посрещнато с параболичен удар с глава на Хуан Куадрадо, който прехвърли застаналия неуверено вратар Тътърушану. До края на първото полувреме повече голове не паднаха, а началото на втората част също бе по-предпазливо.

Страхотен пробив на Пол Погба доведе до втория гол за Ювентус. Французинът изведе Пауло Дибала, който затрудни максимално вратаря, успял единствено да избие леко топката от краката на аржентинеца. Марио Манджукич я връхлетя и я прати в мрежата в 80-та минута.

Фиорентина се разбърза в търсене на изравняването, но получи нов гол. Вкара го Пауло Дибала в добавеното време на мача.

С шестата си поредна победа Ювентус вече е 4-ти, само на 2 точки зад Наполи и Фиорентина и на 6 зад лидера Интер. Следващият мач на бяло-черните е гостуване на Карпи.

Вижте най-интересните моменти в мача: