на живо

Какво трябва да знаем за втория мач от International Champions Cup 2015

Двубоят може да гледате по RING.BG в сряда от 22:00 часа

www.internationalchampionscup.com

Вторият двубой от International Champions Cup противопоставя мексиканския Клуб Америка и американския Сан Хосе Ърткуейкс. Мачът е част от северноамeриканския турнир в надпреварата, в който участват общо 10 отбора. RING.BG ще излъчи сблъсъка в сряда (15 юли) от 22:00 часа.

КЛУБ АМЕРИКА

Мексиканският тим загуби с 1:2 от Лос Анджелис Галакси в първия си мач в турнира. Клуб Америка поведе в 7-ата минута с гол на Карлос Кинтеро, но не успя да удържи преднината си срещу новия отбор на Стивън Джерард.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Орлите" играха без голяма част от основните си футболисти, които са ангажирани с мексиканския национален отбор на Голд Къп. Сред тях са нападателят Орибе Пералта, защитникът Пол Агилар и вратарят Мойсес Муньос. По същата причина го нямаше и американския национал Вентура Алварадо. Специално разрешение да отсъства получи аржентинецът Дарио Бенедето, който миналата седмица стана баща.

Клуб Америка е най-успешният клубен отбор в Мексико. През миналия сезон тимът, воден от бившия национал Игнасио Амбрис, триумфира в Шампионската лига на КОНКАКАФ, печелейки рекорден шести трофей от надпреварата.

Освен мачовете срещу ЛА Галакси и Сан Хосе Ърткуейкс, мексиканците ще изиграят още два двубоя в рамките на International Champions Cup. Ето програмата на Клуб Америка в турнира.

12 юли Клуб Америка - ЛА Галакси         1:2
15 юли Клуб Америка - Сан Хосе            (22:00 часа)
18 юли Клуб Америка - Манчестър Юн    (06:00 часа)
29 юли Клуб Америка - Бенфика             (17:00 часа)

 

САН ХОСЕ ЪРТКУЕЙКС

Голямата звезда на Сан Хосе Ърткуейкс Крис Вондоловски няма да играе срещу Клуб Америка, защото е в състава на САЩ за Голд Къп. В турнира участва и националът на Тринидад и Тобаго Кордел Като.

Начело на отбора е бившият американски национал Доминик Киниър. Наскоро той отличи като основни футболисти за своя състав 30-годишния аржентинец Матиас Перес Гарсия и 21-годишния новобранец Фатай Алаше.

В момента Сан Хосе заема седмото място в Западната Конференция на МЛС с изоставане от 7 точки зад лидера Сиатъл Саундърс, но и с два мача по-малко.

Двубоят срещу Клуб Америка ще се състои на чисто новия "Авая Стейдиъм" в Сан Хосе, който е с капацитет 18,000 зрители. Там ще се проведе и втория мач на Ърткуейкс от International Champions Cup. Съперник в него ще бъде Манчестър Юнайтед. Този двубой може да гледате на 22 юли (сряда) от 08:00 часа по RING.BG.

 

Пълната програма на мачовете от International Champions Cup, които ще бъдат предавани по RING.BG, може да намерите ТУК.