на живо

Клуб Америка и Бенфика в атмосферата на стадион "Ацтека"

Гледайте срещата по RING.BG от 17:00ч. в сряда

Отборите на Клуб Америка и Бенфика излизат един срещу друг в последен за двата тима мач в рамките на турнира International Champions Cup 2015. Мачът ще се играе на митичния стадион "Ацтека" в Мексико сити и естествено се очаква около 90 000 фенове на мексиканския тим да подкрепят бурно своите срещу европейския гранд.

Клуб Америка започна вече шампионатните си изяви, макар че регистрира загуба с 2:4 от Пуебла на старта на първенството. Отборът би трябвало да е вече в доста добро кондиционно състояние и амбицията за успех срещу Бенфика ще бъде демонстрирана ярко.  От друга стана, преди броени дни, петима от ключовете играчи на тима завършиха  успешното си участие с националния на Мексико в турнира Gold cup и може би няма да се рискува с допълнително тяхно натоварване в този двубой.

Португалският тим показва непостоянство в първите мачове под ръководството на новия си треньор Руи Витория. В мачовете, които видяхме в рамките на този турнир, отборът  не успя да запише победа. В играта на състава има силни моменти, но футболистите не успяват да поддържат високото ниво в своето представяне по време на целия мач, а явно и новият наставник на Бенфика използва тези срещи в Северна Америка, за да прави доста тактически експерименти.

Все пак зрителите на RING.BG могат да очакват резултатен и оспорван мач, който ще покажем в сряда на 29 юли от 17:00ч.