на живо

Мауро Икарди плаши съперниците с лъв (ВИДЕО)

Капитанът на "Интер" украси гърдите си с нова татуировка

Getty Images/Guliver Photos

Капитанът на "Интер" Мауро Икарди показа новата си екстравантна татуировка, която със сигурност ще бъде тема номер 1 в съблекалнята на "нерадзурите" през следващите няколко дни.

От доста време ръцете на голмайстора са покрити с татуси. Сега бе ред гръдният му кош да бъде изрисуван, а честта да украси почти половината от тялото му се падна на... величествената глава на цар лъв.

 

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

Над и под изображението на дивото животно са разположени имената на двете дъщери на аржентинеца от брака му с Уанда Нара - Франческа и Изабела.

 

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

Двойката се ожени през 2014 г., малко след като Нара се разведе с бившия съотборник и приятел на Икарди Макси Лопес.

Връзката между Уанда и Мауро доведе до разрив в отношенията между двамата приятели, а конфликтът им прерасна и на терена. Отново през 2014 г. в мач между "Сампдория" и "Интер" Лопес отказа да стисне ръката на Икарди, което предизвика широк отзвук в италианските медии.

Същата история се повтори и в края на 2016 г., когато в двубой между "Торино" и "Интер" Макси не само не подаде ръка на Мауро, но и му показа вулгарен жест.

Освен за двете си дъщери, нападателят на "нерадзурите" се грижи и за трите сина на съпругата си от брака й с Лопес - Валентино, Константино и Бенедикто. Имената на момчетата, както и това на Уанда Нара, също заемат специално място върху тялото на Икарди - покриват раменете му.

 

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

Нападателят има 24 гола за "Интер" през този сезон, но обтегна отношенията си с феновете на тима, след като на бял свят излезе автобиографията му. В нея има специален пасаж, в който говори за ултрасите на "нерадзурите", което никак не се понрави на крайните привърженици на отбора.

Благодарение на решителните си попадения, които изкачиха гранда до седмото място в Серия "А", взаимоотношенията между играча и феновете започнаха лека-полека да се затоплят.