на живо

Манчини след загубата от Милан: Съдийството бе катастрофално

Старши треньорът на Интер се извини за неприличния жест, отправен към феновете на Милан

Старши треньорът на Интер Роберто Манчини бе бесен след поражението на тима му от градския съперник Милан с 0:3 и хвърли основната вина за това върху главния съдия и помощниците му.

"Трябваше да има червен картон за Милан през първото полувреме, защото техният защитник бе последен в защитата. Може би пък и съдията не знае правилата. Съдиите бяха най-слабите на терена, а представянето им бе катастрофално", каза Манчини.

Наставникът на Интер призна, че е отправил неприличен жест към запалянковците на Милан. Реакцията му била в следствие на обидите, с които го засипали запалянковците, след като главният съдия го изпрати да догледа мача от трибуните.

"Нищо нередно не бях казал, но съдиите в наши дни са такива. Обиждат се лесно. Съжалявам за жеста, който отправих. Не трябваше да се поддавам на емоциите", добави бившият наставник на Манчестър Сити.

"Решителният момент в мача бе пропускът на Икарди от дузпа. Преди това бяхме в мача и имахме всички шансове, но когато изпускаш в такива деликатни моменти, губиш увереност."
Преди Коледа Интер бе водач в класирането, но след само 1 победа в последните 5 мача "нерадзурите" се смъкнаха до четвъртата позиция, а изоставането им от върха е цели 9 пункта.

"Резултатите са неприятни, но не ни остава нищо друго, освен да работим по-упорито", добави Манчини.