на живо

"Милан" търси път към върха в първи мач от 10-ия кръг на Серия "А"

Каналите на bTV Media Group ще излъчат петте най-интересни срещи от междинния кръг в Италия

Десетият кръг от Серия "А" стартира днес, а петте най-интересни срещи ще бъдат излъчени пряко в каналите на bTV Media Group.

Първата среща от междинния кръг ще се изиграе днес от 21:45 ч. "Милан" има възможността да излезе на първата позиция в класирането при победа в гостуването си на "Дженоа".

В Генуа "росонерите" се насочва към 4-та поредна победа в първенството. С нея те ще се изкачат до върха в Серия "А" за пръв път от 1669 дни.

Тимът на "Монтела" е в психологически подем след успеха срещу "Ювентус" с 1:0.

"Дженоа" от своя страна ще опита да се отърси от загубата в дербито срещу "Сампдория" с 1:2. Паволети е готов за титуляр, а Нинокович ще замени Пандев.

В "Милан" също ще има промени. Сусо остава на пейката за сметка на Кейсуке Хонда. Голямата изненада е появата на Поли като десен бек вместо Абате. Вратарят Джанлуиджи Донарума пък има повод за празник - прави 1 година като вратар на "Милан".

Утре шампионът "Ювентус" ще се опита да се отърси от загубеното дерби при домакинството си на "Сампдория" в 21:45 ч. Двубоят е на живо по RING. В същия час онлайн на VOYO.BG може да гледате "Интер" - "Торино" и "Лацио" - "Каляри". В четвъртък Ивайло Чочев и "Палермо" приемат "Удинезе" в 21:45 ч. пряко по RING.