на живо

Най-странните спортни татуировки (СНИМКИ)

Вижте нашата колекция

Getty Images

Когато става дума за показване на привързаност и лоялност спортистите и техните фенове могат да достигнат до крайности. Представяме ви някои от най-абсурдните и същевременно екцентрични татуировки от този тип.

Това е Виктор Томпсън, запалянко на Ню Инглънд Пейтриътс ( НФЛ ). Той толкова много обича отбора си, че е решил да засвидетелства своята любов към него по нестандартен начин. Мъжът е татуирал каска на "патриотите” на главата си. При арест обаче да изглеждащ така определено не е плюс.

Този фен на бейзболния Лос Анджелис Доджърс пък предпочита стадиона пред някоя от звездите на тима.

Робин Ван Перси зарадва привържениците на "лалетата” с красивия си гол с глава срещу Испания на откриването на Световното първенство в Бразилия, а Луис Ван Гаал отдавна е национален герой в Холандия. За един техен фен обаче да ги подкрепя във всеки мач явно не е било достатъчно. Така на бял свят се е появила тази татуировка.

Няма как да пропуснем и българското. Здравко Левиджов е върл фен на Манчестър Юнайтед, който от години опитва да смени името си на Г-н Манчестър Юнайтед. Властите му забраняват, а той татуира емблемата на отбора на челото си в знак на протест. Сигурни сме, че е имало и други варианти да изрази недоволството си... Здравко защитава своя избор: „Тази татуировка е моята лична карта. Хората не ми се присмиват, а напротив – впечатлени са. Това е начин да покажа колко важен е Юнайтед за мен”

След като Луис Суарес ухапа Джорджо Киелини на Световното първенство, скандалната случка се превърна в хит. Един уругвайски фен се е вдъхновил от Ханибал Лектър, за да направи този "шедьовър”.

Татусът на италианският национал и играч на Дженоа Алберто Джилардино е меко казано странен. Нападателят има на лявата си ръка ликът на известен анимационен герой – Прасето Пепа. Рисунката, според самия футболист, е посветена на трите му дъщери – Джиневра, Джема и Джулия.

Безсмислено е да критикуваме капитана на Дженоа Даниеле Портанова за желанието му да уважи клубовете, за които се е състезавал. Да си татуираш малки човечета на корема обаче определено не е нещо, което обществото е готово да приеме. Според Портанова рисунката е подарък за отборите, имали привилегията да разполагат с него в състава си.

Този фен е смятал, че Сър Алекс Фъргюсън има място на ръката му. Идеята щеше да бъде добра, ако привърженикът не бе сбъркал името на идола си. Сър Алекс Фъргюсън едва ли е останал впечатлен.

Този фен на Ливърпул сравнява своите герои със спартанците от “300”.

Ето и един привърженик на шотландския Рейнджърс, който няма късмет. Ръка със шест пръста до логото на любимия му тим....

Представяме ви и един фен на колумбийския Атлетико Насионал, който е решил да не харчи пари за екип на отбора си.

Полузащитникът на Фенербахче и Португалия Раул Мейрелеш пък има огромна татуировка по дължината на десния си крак. На нея са изобразени лицата на три жени, джобен часовник, черна роза и музикални ноти. За всекиго по нещо...