на живо

Непознатата страна на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Телевизионна водеща хвали португалецът за жест към Неймар

Getty Images

Британската красавица Кейт Абдо, която бе водеща на последната церемония по връчването на отличието "Златна топка", се изказа изключително ласкаво за звездата на Реал (Мадрид) и португалския националет футболен тим - Кристиано Роналдо.

Тя разкри интересна история, останала невдима за телевизионните зрителите на бляскавото шоу. Роналдо се държал изключително мило с другия номиниран за наградата - футболиста на "вечния враг" Барселона Неймар.

"Често си мислиш, че знаеш какво да очакваш от Роналдо и какъв човек е той и когато го срещнеш зад камера, той се оказва съвсем различен", не скри доброто впечатление, което е оставил футболиста на Реал Абдо.

"Роналдо се погрижи за Неймар – показа му от къде трябва да излезе на сцената, увери се, че всичко му се превежда...Беше много мил и наистина му помогна. Искаше да се увери, че Неймар знае какво следва. Може би това е една от страните му, които не подозираш, че ще видиш", разкри тя.

Кристиано Роналдо ще вземе участие в контролния мач между Португалия и България в петък. Срещата ще може да наблюдавате на живо по bTV Action от 20:00 часа.