на живо

Нов невероятен гол в мач на Рома изуми стадио "Олимпико" (ВИДЕО)

Франческо Тоти вкара от засада своето попадение номер 300 за "вълците"

БГНЕС

Четири дни след сензационния гол на Алесандро Флоренци срещу Барселона в групите на Шампионска лига, друг футболист на Рома отбеляза ново зрелищно попадение. Мохамед Салах се разписа със страхотен изстрел от воле във вратата на Сасуоло и така изравни за 2:2 в двубой от четвъртия кръг на Серия "А". За разочарование на феновете на Рома това бе крайният резултат и по този начин бяха изпуснати две ценни точки в битката за Скудетото.

В 22-ата минута Грегоар Дефрел комбинира отлично с юношата на Рома Матео Политано и откри резултата за гостите. Четвърт час по-късно 38-годишният Франческо Тоти наказа грешка на вратаря Андреа Консили и реализира своя гол номер 300 с екипа на Рома. Повторенията обаче показаха, че е имало засада. В края на полувремето Политано даде нова преднина на Сасуоло след великолепен извеждащ пас на Антонио Флоро Флорес. В 49-ата минута Мохамед Салах изравни за крайното 2:2 с фамозен изстрел извън наказателното поле. В заключителните минути главният съдия Давиде Маса подмина претенции на домакините за дузпа за нарушение срещу Антонио Рюдигер.

В крайна сметка Сасуоло си тръгна за трети пореден път непобеден от стадио "Олимпико". Двата отбора са съседи в класирането с еднакъв актив от точки (8) - "вълците" заемат четвъртата позиция, а "неровердите" са пети.