на живо

Очакваме шоу от Реал Мадрид и Рома на австралийска земя

Двубоят ПРЯКО по RING.BG в събота от 12:00 часа.

Отборите на Реал Мадрид и Рома излизат един срещу друг в мач от турнира International Champions cup 2015 на стадион "Мелбърн Крикет граунд" в Австралия. Всички срещи от този турнир можете да гледате по RING.BG.

Интересът към Реал Мадрид винаги е огромен, особено когато става дума за първия мач под ръководството на новия треньор Рафа Бенитес. Срещата на австралийска земя може би ще покаже кои са основните насоки за работа на треньора в момента, като се коментира, че той ще работи доста за постигане на по-голям синхрон в защитен план. Този двубой е първият след напускането на вратаря Касияс и сега титуляр на вратата ще е Навас. Ще видим и кои ще са играчите, между които се получава възможно най-добър синхрон в отбрана. Иначе в нападение Реал Мадрид разполага със съзвездие от брилятни и креативни играчи, които винаги са способни да сътворят шоу за публиката.

Снимка: Getty Images

В лагера на италианския тим, сякаш в момента има спокойствие. Треньорът Руди Гарсия потвърди, че двубой с Реал Мадрид, макар и на такава ранна фаза на подготовката за новия сезон, показва високото ниво, на което се работи в лагера на римските вълци. Запитан защо на трансферния пазар отборът на Рома не показва активност досега, Гарсия отговори, че заедно със спортния директор на тима Валтер Сабатини търпеливо проучват подходящите за състава нови попълнения. Освен това до края на август, когато трансферният прозорец затваря, има достатъчно време.

И в двата лагера бе изразено задоволство от условията за тренировки и работа, които са предоставени на отборите в Австралия. Треньорите смятат, че играчите са се адаптирали към голямата часова разлика спрямо европейския континент и към малко хладното и дъждовно време в някои от изминалите дни.

Зрителите на RING.BG могат да очакват прякото предаване на мача между Реал Мадрид и Рома в събота от 12:00 часа. Цялата програма на International Champions Cup може да видите ТУК.