на живо

От резерва до голмайстор за.. 25 секунди (ВИДЕО)

Вижте какво се случи в един от двубоите за Купата на Краля

Getty Images/Guliver Photos

Едва 25 секунди бяха нужни на испанския нападател Пако Алкасер да отбележи гол в реванша между Гранада и Валенсия от 1/8-финалите на турнира за Купата на Краля в Испания. Голмайсторът на "прилепите", които спечелиха срещата с 3:0 и се класираха за 1/4-финалите с общ резултат 7:0, започна мача на резервната скамейка, но се появи в игра на мястото на Алваро Негредо в 63'. По-малко от половин минута по-късно Алкасер вече бе в прегръдките на съотборниците си, след като с чудесен завършващ удар направи 2:0 в полза на своя тим.

Това е деветото му попадение от началото на сезона във всички турнири.

Първият пол в срещата пък бе дело на 22-годишния френски полузащитник Уилфрид Захибо, който засече центриране от ъглов удар в 42'. Шест минути преди края на двубоя Пабло Пиати оформи крайното 3:0, след като бе точен от дузпа, отсъдена за нарушение срещу белгиеца Закаря Бакали.

Валенсия си осигури място сред най-добрите осем в надпреварата за първи път от 2013 година насам и продължава да мечтае за осма купа в историята си. Тимът на Гари Невил постигна едва трета победа в последните си 10 мача и не допусна гол за трети път в 16 срещи от ноември насам.

Вижте и всички най-интересни ситуации в двубоя: