на живо

"Палермо" изненада "Интер" в Милано, Чочев игра цял мач (ВИДЕО)

Домакините все още нямат победа през новия сезон на Серия "А"

"Интер" не успя да постигне победа и във втория кръг на Серия "А". Седмица, след като загубиха с 0:2 от "Киево", "нерадзурите" спечелиха само точка при домакинството си на спасилия се от изпадане през миналия сезон "Палермо". Двубоят на стадио "Джузепе Меаца" завърши 1:1. Ивайло Чочев за първи път през кампанията бе титуляр за тима от о-в Сицилия в двубой от калчото и остана на терена до неговия край. Българският национал игра на високо ниво и демонстрира класа, както при отиграванията си в предни позиции, така и в защита.

През първото полувреме темпото на игра бе високо, но в началните минути липсваха опасни положения. Интер все пак стигна до добри ситуации, но на два пъти Гари Медел пропусна да отбележи, а удари с глава на Жоао Миранда и Хейсон Муриьо минаха покрай вратата на гостите.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Три минути след почивката "розово-черните" смълчаха трибуните, след като поведоха с гол на Андреа Рисполи. Полузащитникът нанесе удар от далечно разстояние и след зловещ рикошет в краката на Давиде Сантон топката се озова във вратата на Ханданович.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В следващите минути футболистите на "Палермо" се прибраха дълбоко в своята половина и предоставиха инициативата на съперника. "Интер" натисна и успя да изравни в 72'. Първият си гол за сезона отбеляза капитанът Мауро Икарди след центриране на Антонио Кандрева, който минути по-рано бе заменил Иван Перишич.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

До края домакините не съумяха да отбележат второ попадение и след два кръга остават с една точка в актива си. Те все пак избегнаха първо поражение в 29 домакинства на "Палермо" в елита на италианския футбол. "Розово-черните" нямат победа над миланския гранд от април, 2013 година - в пет поредни срещи.

Преди началото на срещата новото попълнение на "Интер" - Жоао Марио, бе представен на тифозите.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Португалецът бе привлечен за 45 млн. евро от "Спортинг" Лисабон. Халфът може да дебютира още в следващия кръг, в който "черно-сините" гостуват на новака Пескара. Ивайло Чочев и Палермо приемат вицешампиона Наполи на стадио "Ренцо Барбера".