на живо

Панда аплодира феноменални вратари на мач в Барселона (ВИДЕО)

"Еспаньол" и "Бетис" направиха 1:1

Панда аплодира феноменални вратари на мач в Барселона (ВИДЕО)

"Еспаньол" и "Бетис" не излъчиха победител в първи четвъртфинален мач от турнира за Купата на Краля. Двубоят в Барселона завърши 1:1, като главни действащи лица бяха двамата вратари - Роберто Хименес и Жоел Роблес.

Домакините откриха в 27-ата минута с дежурното попадение на голмайстора си Борха Иглесиас. 26-годишният нападател се разписа след неуспешен опит за удар на Пабло Пиати, който се превърна в асистенция. Един от най-радостните на трибуните беше фен, облечен като панда, за да изрази нестандартната си подкрепа към любимия си нападател, чийто прякор е Пандата.

Снимка: Instagram/Twitter

През второто полувреме вратарят на "Еспаньол" Роберто Хименес беше напът да се превърне в герой за домакините със страхотните си спасявания, като най-разочарован остана Антонио Санабрия в 65-ата минута. Парагвайският нападател все пак имаше повод да ликува четвърт час по-късно, когато стражът на домакините беше безпомощен след скоростна контраатака на "Бетис".

Снимка: Getty Images

"Еспаньол" можеше да стигне до победата в заключителните минути, но вратарят на гостите Жоел Роблес направи спасяването на мача, след като не позволи на Борха Иглесиас да го преодолее от чиста позиция след грешка на резервата Вилфрид Каптум.

Реваншът в Севиля е следващата сряда (30 януари) и ще бъде излъчен пряко по RING от 20:30 часа.