на живо

"Пътешественик във времето" разкри резултата във финала на Евро 2020 (ВИДЕО)

Ясни са и голмайсторите по минути

Остават само три дни до финала на Евро 2020, но някои вече знаят кой ще бъде новият шампион на Стария континент и как ще спечели трофея! Фен, твърдящ, че е "пътешественик във времето", разкри, че Англия ще се провали в първия си европейски финал.

"Трите лъва" ще загубят с 1:2 за ужас на 60 000 зрители по трибуните и милиони пред телевизионните екрани. Николо Барела ще даде аванс на "адзурите" в 31' с втория си гол от началото на турнира, Мейсън Маунт ще изравни в 48', преди Федерико Киеза да донесе успеха на "Скуадрата" в 77'.

@nsh.official

Just here to help you out ##football ##em ##euro2020 ##final ##italy

♬ Back in Time x Hung Up - NSH

Най-озадачаващото е, че запалянкото, пусна видеодоказателство в ТикТок с радостта на италианците след края на мача. Клипът вече има над 6.5 милиона гледания в популярната платформа.

"Това е леко плашещо!", пише потребител. Друг обаче забелязва нещо нередно. Във видеото "от финала" седалките на "Уембли" са сини, докато в момента митичният лондонски стадион е в цветовете на Англия и местата са червени.

"Пътешественикът" позна точния резултат от четвъртфинала Англия - Украйна. Двубоят завърши с разгром - 4:0 за "Трите лъва", което никак не е лесно за прогнозиране. Последователите му обаче алармираха, че той на няколко пъти публикувал грешни резултати, след което изтривал написаното, оставяйки само точните попадения.