на живо

Преценете сами: Имаше ли дузпа за Торино срещу Рома (ВИДЕО)

Ситуацията в последните секунди на мача предизвика много спорове

Getty Images/Guliver Photos

Едно съдийско решение се оказа решаващо за крайния изход на двубоя от 15-ия кръг на Серия "А" между Торино и Рома. В последните секунди на добавеното време при резултат 1:0 за гостите от Рим главният рефер Антонио Дамато отсъди 11-метров наказателен удар за нарушение на Костас Манолас срещу Андреа Белоти. Повторенията обаче показаха, че по-скоро гръцкият защитник успява да играе с топката преди да повали на земята нападателя на "биковете". Вижте спорната ситуация тук.

Резервата за Торино Макси Лопес не трепна при удара от бялата точка и донесе рекордна за сезона в Италия десета точка за отбора на Джампиеро Вентура, след като тимът е получил първи гол в шампионатен двубой. Попадението във вратата на Даниеле Падели реализира Миралем Пянич десетина минути по-рано. Босненският национал изпълни своя специалитет - пряк свободен удар и, въпреки че не търсеше директен обстрел, прати топката в мрежата след неубедителна изява на вратаря на домакините. Репортаж от мача може да видите тук.

"Вълците" остават на четвъртото място във временното класиране на 3 точки зад лидера Наполи, който обаче е с мач по-малко. Утре неаполитанците гостуват на Болоня от 13:30 часа. Двубоя може да гледате пряко по RING.