на живо

Равенство с "Аталанта" сложи "Интер" в режим на изчакване за Шампионската лига

Двата тима не си отбелязаха гол

Getty Images

Надеждите на феновете на "Интер" да видят техния любим тим в Шампионската лига претърпяха лек удар, след като "нерадзурите" спечелиха само точка в гостуването си от 32-ия кръг на италианското първенство срещу "Аталанта". Срещата завърши 0:0.

Това остави "синьо-черните" на пето място при равенство с "Лацио" и "Рома", но столичаните, които имат предимство в директните двубои, ще се срещнат по-късно днес в директен спор за третото място. Мачът може да гледате пряко по RING от 19:00 ч.

Гамбийският тийнейджър Муса Бароу направи прекрасно първо полувреме и затрудни много гостите от Милано със забележителната си скорост и непредсказуемо дриблиране, но трябваше да напусне на почивката. На негово място влезе датският нападател Андреас Корнелиус, който не предложи дори част от направеното от Бароу.

В отсъствието на младата звезда на "Аталанта", "Интер" подобри драстично играта си. Мауро Икарди и Иван Перишич обаче пропуснаха добри положения и "Интер" продължи серията си без гол или победа в Серия "А" до три мача.