на живо

Роналдо на война с газираните напитки (ВИДЕО)

Португалската суперзвезда направи антиреклама на един от спонсорите на Евро 2020

Кристиано Роналдо привлече вниманието на пресконференцията преди двубоя с Унгария в Будапеща от група 6 на Евро 2020! Суперзвездата на португалците се подразни на поставените пред него две бутилки "Кока-Кола" и ги премести встрани, след което призова всички да пият вода.

Клипът с реакцията на петкратния носител на "Златната топка" доби популярност в социалните мрежи. Очаква се от компанията за газирани напитки, която е сред основните спонсори на еврошампионата, да отговорят. Роналдо вероятно ще бъде глобен за антирекламата.

Не е тайна, че нападателят на "Ювентус" е маниак на тема здравословно хранене. В края на миналата година той публично се възмути от режима на сина си Кристиано-младши, оплаквайки се, че момчето умишлено консумира вредни храни и напитки, наблягайки именно на "Кока-Кола".

"Позволява си да пие "Кола" и да яде чипс, въпреки че знае, че това ме дразни. Прави го нарочно. Понякога му казвам да се потопи в студена вода за възстановяване, след като тренира на бягащата пътека, а той казва: "Татко, там е студено". Всичко това го приемам за нормално, все пак той е само на десет години.", сподели тогава Роналдо.

Едва ли обаче каквато и да е санкция ще отклони вниманието на Роналдо от предстоящия двубой с Унгария в Будапеща - първи за португалците на Евро 2020. "Мореплавателите" са в "Групата на смъртта" заедно още със световния шампион Германия и Франция. Португалия ще опита да триумфира във второ поредно издание на европейското първенство.