на живо

Рони О‘Съливан-Ракетата идва за демонстративен мач в София (ВИДЕО)

Освен че ще се изправи срещу Джими Уайт, той ще представи и автобиографията си, която излиза на български

Най-голямата звезда в снукъра Рони О‘Съливан, наричан Ракетата, пристига в България за демонстративен мач с Джими Уайт. Петкратният световен шампион идва у нас и за да представи своята автобиография „Бяг“, която излиза на български. Той записа и специално видео съобщение за феновете си у нас.

Двубоят между легендите в снукъра ще се състои на 20 ноември в зала „Универсиада“, само две седмици след PTC Bulgaria Open.

Ракетата пристига за трети път в България след участието си преди две години на PTC Bulgaria Open и демонстративния двубой с Джак Лисовски преди четири. 

Джими Уайт пък е най-великият играч в историята, който никога не е ставал световен шампион. Той е достигал шест пъти до финала на Световното първенство, но винаги нещо го е спирало да вдигне титлата.

Миналата седмица Рони О‘Съливан записа невероятен максимален брейк от 147 точки точно срещу Джими Уайт в демонстративен двубой на снукър легендите.

Двубоят у нас е част от турнето на „Снукър Легендите“, което се провежда основно във Великобритания и Германия.

Билетите за мача ще са в продажба след 14 ч. днес, а притежателите на билети за PTC Bulgaria Open ще се ползват от отстъпка в цената. Редовните цени са между 60 и 100 лв. VIP билетите струват 150 лв., но дават възможност за кратка среща с двамата състезатели.