на живо

Рони Розентал пред bTV: Белгия ще стигне до финала на Евро 2020 (ВИДЕО)

Израелската легенда има и друг фаворит в турнира

Рони Розентал пред bTV: Белгия ще стигне до финала на Евро 2020 (ВИДЕО)

Белгия разполага с класен отбор и ще стигне до финала на Евро 2020. Това заяви в интервю пред bTV бившият футболист на "Тотнъм" и шампион на Англия с "Ливърпул" от 1990 г. Рони Розентал.

"И Португалия, и Белгия ще покажат отворена игра тази вечер. Това ще бъде един грандиозен мач, защото и двете държави имат футболисти, които могат да решат мача. Според мен, отборът, който успее да отбележи първия гол, има по-голям шанс да спечели мача. Ще подкрепя Белгия, не само защото е моят втори дом, а и жена ми е белгийка, а защото играят по-агресивно и са по-силни от Португалия. Затова избирам Белгия!", коментира Розентал.

Снимка: Getty Images

"Мисля, че тимът разполага с достатъчно класни футболисти, за да стигне до финала. А в спор за трофея ще се изправи срещу Италия. Не знам дали няма да се срещнат преди това на полуфиналите, примерно, но смятам, че тези два отбора ще стигнат до финала.", допълни един от най-известните израелски играчи, който в момента се занимава с откриването на млади таланти, като работи с клубове и у нас.

А имат ли сили според Розентал "червените дяволи" да победят и световния шампион Франция - вижте във видеото!

Снимка: Getty Images