на живо

Шокираща загуба на "Интер" на "Сан Сиро" (ВИДЕО)

Икарди изпусна дузпа

"Интер" допусна да бъде победен от "Каляри" насред Милано в мач от 8-ия кръг на Серия А. "Синьо-черните" щяха да се доближат значително до третото място в класирането при победа, но въпреки надмощието си през първата част и гола, с който поведоха, направиха така, че "Каляри" да спечели.

"Интер" имаше тотална доминация през първото полувреме, но не успя да поведе, след като Мауро Икарди пропусна дузпа в 26-та минута. Макар и действието да се водеше изцяло в полето на гостите, "Интер" не отправи нито един точен удар във вратата им.

Все пак в началото на втората част Жоао Марио даде аванс на "синьо-черните". Вместо това да ги успокои обаче те се сковаха, а "Каляри" започна да създава шанс след шанс. Така в 71-та минута Федерико Мелкиори изравни, а малко преди това Икарди бе пропуснал да направи 2:0.

"Интер" се смути още повече и 5 минути преди края Самир Ханданович сам вкара топката във вратата си след опит за центриране на Мелкиори. По този начин отборът от Сардиния записа 3-та поредна победа и 4-та от последните 5 мача.

След този мач отборът на Франк Де Бур е 11-ти в класирането с 11 точки, а "Каляри" вече е 7-ми с 13.