на живо

Стоичков пожела успех на "лъвиците" от ефира на bTV (ВИДЕО)

Остават броени дни до европейското по волейбол, което ще бъде излъчено на живо в каналите на bTV Media Group

Стоичков пожела успех на "лъвиците" от ефира на bTV (ВИДЕО)

Броени дни остават до откриването на европейското първенство по волейбол за жени, което ще бъде излъчено на живо в каналите на bTV Media Group.

Христо Стоичков отново надъха "лъвиците" на Иван Петков за предстоящите битки, като този пък го направи чрез ефира на bTV.

"На вас, "лъвици", пожелавам здраве, щастие и най-вече тези победи, които всички очакваме. Аз винаги съм вярвал във вас. Затова се гордея, че мога да ви нарека "българските лъвици". Още един път от мен - желая ви много успех и живот и здраве в Белград да покажете това, което всеки очаква от вас. Само победи. Чао на всички.", каза Стоичков в специално видео за bTV.

Междувременно женският ни национален отбор загря с победа за Евроволей. Тимът на Иван Петков се справи с един от съперниците си в груповата фаза Полша с 3:1 в контрола в Пловдив, където ще се изиграят голям брой от мачовете от шампионата на Стария континент. Емилия Димитрова завърши с 19 точки, Елица Василева добави 14.

Мачът на откриването на Евроволей е следващата сряда (18 август), а всички срещи на "лъвиците" ще бъдат излъчени на живо по RING, Voyo.bg, както и онлайн на сайта btvnovinite.bg. В първия си мач тимът ни се изправя срещу Гърция от 20:30 ч.