на живо

Калейн: Грешките ми са от прибързване и недостатъчна концентрация (ВИДЕО)

Българката заема второ място във временното класиране за многобоя в София

Калейн: Грешките ми са от прибързване и недостатъчна концентрация (ВИДЕО)

Прибързването и недостатъчното внимание и концентрация са причините за грешките при двете съчетания на лента и бухалки днес, заяви Боряна Калейн пред bTV.

След първия ден на Световната купа в София българката бе лидер в подреждането за многобоя, но след съчетанията си днес вече е втора във временното класиране. Другата ни представителка - Катрин Тасева, е трета. 

"И в двете съчетания допуснах грешки, които смятам, че бяха от прибързване и от недостатъчно внимание и концентрация. Надявам се утре да си ги спестя.", каза Калейн след участието си в "Арена Армеец".

"Не бях толкова концентрирана, колкото вчера, но се чувствам по-уверена. Вече навлизаме по-навътре в състезателния сезон. Предстоят още изяви преди европейското във Варна и олимпийските игри. Надявам се дотогава да покажа наистина какво мога".

"Основният ми проблем е концентрацията. Може би върху това трябва да се наблегне на този етап. Надявам се за утре да успея малко повече да се изолирам от всичко случващо се и да се вглъбя в играта си", каза още Калейн.

До края на деня предстои гимнастичките от поток "D" и поток "C" да изиграят съчетанията си с бухалки и лента, за да оформят крайното класиране. След 18 ч. на килима ще излезе и ансамбълът на Весела Димитрова, който е лидер в многобоя след съчетанията с пет топки. 

Не пропускайте да ги гледате пряко по RING, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg тук: 

В неделя са финалите на отделните уреди, които ще бъдат излъчени пряко и по bTV.