на живо

С хъс и настроение грациите от ансамбъла представиха новите си композиции (ВИДЕО)

Не пропускайте Световната купа по художествена гимнастика от 26 до 28 март в каналите на bTV Media Group

С хъс и настроение грациите от ансамбъла представиха новите си композиции (ВИДЕО)

Националният ансамбъл по художествена гимнастика направи генерална репетиция преди Световната купа в София. "Златните момичета" участваха демонстративно в държавното първенство за приз "Жулиета Шишманова" в Бургас.

С много хъс и настроение грациите от ансамбъла изиграха двете съчетания, с които ще защитават цветовете на България следващия уикенд. Най-добре на шампионата в Бургас, който продължава и в момента, се представят Боряна Калейн и Катрин Тасева.

"Направили сме нещо доста по-различно от досега, надяваме се обществото да го хареса. За нас е много важна сега първата изява на Световната купа в София, за да видим къде се намираме в световно ниво, дали ще ни одобрят композициите, защото ние не сме играли никъде, докато другите отбори успяха да участват в някакви състезания", каза след изиграването на съчетанията Михаела Маевска, която е помощник-треньор на ансамбъла.

Снимка: Lap.bg

Световната купа по художествена гимнастика може да гледате пряко по RING, на сайта btvnovinite.bg, както и на платформата VOYO.BG от 26 до 28 март. В неделя (28 март) финалите на отделните уреди ще бъдат излъчени и пряко по bTV!