на живо

Световната купа: Къде и как можете да гледате Калейн, Тасева и ансамбъла

Започваме точно в 09:30 ч.

bTV

Край на чакането! Започва Световната купа по художествена гимнастика в София. Цялата надпревара от 26 до 28 март ще бъде излъчена на живо по RING, VOYO.BG, както и онлайн напълно безплатно и без регистрация на сайта ни btvnovinite.bg. Финалите на отделните уреди в неделя може да гледате паралелно и по bTV.

Студийната ни програма започва в 9:30 с гости световните шампионки с ансамбъла Катрин Велкова и Християна Тодорова. Веднага след това, от 10 ч. стартират и съчетанията с обръч и топка в индивидуалния многобой в потоци А и B.

ГЛЕДАЙТЕ СВЕТОВНАТА КУПА НА ЖИВО ТУК:

Боряна Калейн и Катрин Тасева са в поток А, който е от 10:00 ч. до 13:05 ч. Боряна е с номер 9, Катрин с номер 11. Техните изпълнения ще бъдат коментирани от Боряна Тончева.

Потоци C и D са от 14:00 до 17:20 ч. с коментара на Флорина Иванова. 

Снимка: bTV

Церемонията по откриването е от 18:00 до 18:20 ч., а веднага след това започва и кулминацията на първия ден от Световната купа - съчетанията с пет топки на ансамблите. България е в поток B. Изпълненията на ансамблите ще бъдат коментирани от Вера Маринова.

След края на съчетанията ще чуем на живо и първите коментари на родните гимнастички и техните треньорки, а финалното ни студио с обзор на първия състезателен ден е от 19:40 ч.