на живо

Световната купа в София: 3 дни грациозен вихър в каналите на bTV Media Group!

Гледайте всички съчетания по RING, bTV и онлайн на нашите платформи

3 дни! Толкова остават до едно от най-чаканите спортни събития у нас – Световната купа по художествена гимнастика в София.

Надпреварата ще се проведе от 26 до 28 март и ще е първото важно състезание за гимнастичките след принудителната пауза заради пандемията от коронавирус. Строгите мерки повеляват в „Арена Армеец“ да не присъства публика.

Но не се притеснявайте, няма да изпуснете нищо, ако в трите дни заемете места пред телевизионните екрани, компютрите и телефоните си!

Всички съчетания ще бъдат излъчени пряко по RING! Подгответе се за 30 часа финес, грация и шампионски изпълнения!

На 26 и 27 март спортната телевизия на България ще ви направи съпричастни с надпреварата в многобоя при индивидуалните гимнастички и ансамблите. Началото е в 9:30 ч.!

На 28 март пък са финалите на отделните уреди. Тях ще може да гледате, както по RING (от 12:00 ч.), така и по bTV веднага след обедната емисия новини!

През всичките 3 дни ще може да гледате Световната купа по художествена гимнастика и онлайн. За първи път ще ви покажем цял турнир на сайта btvnovinite.bg. Ще може да наблюдавате съчетанията и на платформата ни VOYO.BG!

Не пропускайте Световната купа по художествена гимнастика пряко в каналите на bTV Media Group!

Очакват ви милиони шампионски емоции!