на живо

Торес дебютира като титуляр за Милан срещу Емполи

Мачът ще бъде излъчен пряко по bTV Action във вторник от 21:45

БГНЕС

Новото попълнение на Милан Фернандо Торес най-вероятно ще запише първия си мач като титуляр за Милан в утрешното гостуване на Емполи от четвъртия кръг на италианската Серия А. Испанският нападател вече направи дебют с екипа на "росонерите", появявайки се като резерва през второто полувреме на дербито с Ювентус, загубено с 0:1.

Според медиите в Италия Торес вече е напълно възстановен след лечение на контузия в глезена и треньорът на миланския гранд Филипо Индзаги иска той да навлезе във форма възможно най-бързо, а за целта му е нужен максимален игрови опит.

Снимка: БГНЕС

В същото време Индзаги отказа да коментира изказването на собственика Силвио Берлускони, който изрази разочарованието си след загубата от Ювентус и заяви, че не знае какво ще стане, ако играчите и треньорът „продължават да не правят това, което им се казва“.

От състава на "червено-черните" за двубоя с новака Емполи със сигурност отпада контузеният Майкъл Есиен. Мачът е във вторник от 21:45 часа и ще бъде излъчен пряко по bTV Action. Ето и пълната програма за предстоящия 4-ти кръг:

Вторник, 21:45, Емполи - Милан (пряко по bTV Action и VOYO.BG)

Сряда, 21:45, Наполи - Палермо (пряко по bTV Action и VOYO.BG)

Сряда, 21:45, Парма - Рома (пряко по RING.BG и VOYO.BG)

Сряда, 21:45, Ювентус - Чезена (пряко по VOYO.BG)

Сряда, 21:45, Интер - Аталанта (пряко по VOYO.BG)

Сряда, 21:45, Каляри - Торино

Сряда, 21:45, Фиорентина - Сасуоло

Сряда, 21:45, Верона - Дженоа

Сряда, 21:45, Сампдория - Киево

Четвъртък, 21:45, Лацио - Удинезе (пряко по bTV Action и VOYO.BG)