на живо

Треньор на Реал Мадрид: Лудогорец е феноменална реклама за България (ВИДЕО)

Петьо Петров е наставник в Академията на Реал Мадрид

Преди две години един българин сбъдва детската си мечта. Петьо Петров започва да работи в Реал Мадрид. Юношата на Славия става треньор в академията на Кралския клуб в Кувейт. Безупречен професионализъм, дисциплина, перфектни футболни знания. Това са само част от изискванията, за да бъдеш в един от най-великите футболни клубове, но и условията за работа там са идеални.

Пътят на Петров до Реал преминава през треньорската школа в НСА и продължава със специализация в Ирландия. Сега казва, че живее в мечтата си. Въпреки, че Кувейт е на хиляди километри от дома на Реал в Испания духа на Белите се усеща в цялата академия.

Петров с нетърпение очаква мача на Реал срещу Лудогорец, а според него двубоя ще бъде истински шоу и реклама за България.

Реал е действащия шампион на Европа, а Лудогорец абсолютен дебютант ШЛ. Въпреки това обаче според Петров испанците няма пренебрегнат срещата.

Големият мач е в сряда, стадионът ще бъде пълен, емоцията невероятна, но както и да завърши двубоя със сигурност печеливши ще бъдат българските футболни привърженици.