на живо

Валери Божинов и Иван Бандаловски искат да играят за националния отбор (ВИДЕО)

Двамата пристигнаха с Партизан за юбилея на Берое

Футболистът на сръбския гранд Партизан - Валери Божинов, разкри, че се е чувал с треньорът на националния отбор Ивайло Петев и е готов да се срещне с него, за да изгладят отношенията си. Нападателят заяви, че не съжалява за критиките по адрес на селекционера, свързани с плановете му да подновява състава.

"Бих седнал да говоря с него, да си кажем нещата както трябва, в очите, а не по телефона. Разговаряхме, каквото сме си казали си остава между мен и него. Няма война, няма дразги, няма никакви проблеми. Мисля, че националният отбор трябва да бъде над всичко", сподели Божинов.

Снимка: Lap.bg

"Има можещи или неможещи. Да слагаме някакви млади футболисти, само за да кажем, че са млади... Ние играем в сериозен клуб, който е на добро ниво за Балканите. Не мисля, че много български футболисти играят в такива отбори и това господин Петев трябва да си го прецени сам", бе доста по-краен Иван Бандаловски.

Валери Божинов обяви, че в Сърбия се чувства доста по-уважаван и обичан и именно заради това е носил сръбското знаме след спечелването на Купата на страната.

"България си я обичам. Мисля, че само един футболист има татуировка на българското знаме. Аз знам колко много обичам държавата си. Аз знам колко много ми е тежко, когато не съм в националния отбор. Аз знам колко много ми е тежко, когато стоя пред телевизора и гледам националния отбор. Коментари и приказки много, но само аз си знам какво ми е", каза нападателят.

Снимка: bTV

Божинов смята да изпълни договора си с Партизан, който е за още една година. Бандаловски призна, че има и други опции за продължаването на своята кариера.