на живо

Звездите коментират: Битката за европейската титла (ВИДЕО)

Евдокия Попадинова и Красимир Балъков преди Англия - Италия

Звездите коментират: Битката за европейската титла (ВИДЕО)

Остават броени часове до финала на Евро 2020. На митичния "Уембли" в битка за европейската футболна корона се изправят Англия и Италия. Какви са пристрастията и очакванията на две родни звезди разбрахме от самите тях - най-добрата българска футболистка в момента Евдокия Попадинова, която носи екипа на италианския елитен "Наполи", и героят от САЩ '94 Красимир Балъков.

"Аз всъщност бях за Португалия, понеже моят любимец е Кристиано Роналдо. Като единици обаче, мислех, че най-силни бяха французите, затова предполагах, че те ще спечелят. Но Италия и Англия изненадаха. Сега се очертава страхотен финал, в който се надявам да има много голове.", заяви Попадинова.

"За Италия съм, разбира се. Няма как да подкрепям друг отбор, въпреки че съм играла и в Англия. Все пак имат и няколко футболисти от "Наполи" като Лоренцо Инсиние и Джовани Ди Лоренцо, с които може би скоро ще се запозная. Няма как да не си подкрепям футболистите!"

"Нямам фаворит. Моите фаворити отпаднаха, за съжаление, но се надявам да видим един хубав и интересен финал, а накрая нека да победи заслужилият.", коментира Балъков.

"Бях за Германия, заедно с Португалия, донякъде и Франция. И трите отбора обаче отпаднаха, така че трябва да се наслаждаваме на друг футбол между Англия и Италия."

А кога според Попадинова и Балъков българският национален отбор по футбол отново ще играе на голям форум - вижте във видеата!