на живо

Стефка Костадинова: Джокович е номер 1 (ВИДЕО)

Пожелавам на Григор такова спортно дълголетие, заяви бившата световна рекордьорка

 

Звездни гости ще има в залата по време на демонстративния мач между Григор Димитров и Новак Джокович в София днес (17 септември). Сред тях очаквано е и най-голямата ни спортна гордост - Стефка Костадинова. 

Олимпийската шампионка и бивша световна рекордьорка в скока на височина заяви, че очаква една вече, изпълнена със страхотно тенис шоу! 

Спектакъла може да гледате пряко по bTV Action, VOYO.BG и на сайта ни btvsport.bg!

"Мисля, че това ще бъде един страхотен спектакъл, страхотно шоу. Тук не трябва да чакаме победи, а просто да се наслаждаваме на един гениален Джокович и един гениален Григор. Благодарение на него Джокович е в България и мисля, че ще станем свидетели на шоу", заяви Костадинова. 

Снимка: Lap.bg

 

Тя не скри симпатиите си към актуалния олимпийски шампион и носител на цели 24 титли от Големия шлем Джокович.

Снимка: Евгений Милов

"На олимпийските игри си беше строго. Трябва да победиш, да вземеш медал, да се класираш. А тук трябва да очакваме този спектакъл. Пожелавам на всички зрители да им е хубава вечерта, да видят уникални тенисити. За мен Джокович е номер 1. Браво на него, че спечели олимпийска титла. Вече има всички трофеи в своята спортна кариера", каза тя.

Костадинова беше категорична, че пожелава такова спортно дълголетие като на 37-годишния Джокович и на Димитров. А и не само това!

Снимка: Евгений Милов

"На Григор искам да пожелая такова дълголетие и такива трофеи като Джокович"

Гледайте мача Димитров - Джокович пряко по bTV Action, VOYO.BG и на btvsport.bg!

Снимка: bTV