на живо

"Колко е голям задникът ми?"

Пике налита на модел

Жерар Пике продължава да е сред основните теми след раздялата си с певицата Шакира. Оказа се, че бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Барселона е ухажвал друга жена преди да сложи край на взаимоотношенията си с колумбийката.

Нейното име е Сузи Кортез, по известна с прякора си Мис Бум Бум. Onlyfans моделът разказа любопитни истории за испанеца. В интервю за New York Times тя разкри, че двамата са си разменяли съобщения, но не е станало нищо сериозно заради нейното уважение към Шакира.

Бях приятелка с бившия президент на Барселона Сандро Росел. Когато Пике разбра, попита за телефонния ми номер и се свърза с мен. Когато се прибрах в Бразилия, ми писа в Instagram. Тогава ме попита кога ще се върна в Европа и колко е голям задникът ми? Каза ми още, че ревнува от моята почит към Лионел Меси“, започва бразилката.

Никога не съм казвала това от уважение към Шакира, но сега ще разкажа всичко, което ми се случи. Той ми изпрати голи снимки, но аз не ги отворих. Предложи ми самолет, за да ме вземе от Лондон. Това беше проява на неуважение към семейството му и неговата съпруга тогава“, допълва красавицата, която уточнява, че става въпрос за периода от 2016 до 2018 година.

Шакира и Пике се разделиха през май 2022 г. Двамата бяха заедно в продължение на 11 години, но взаимоотношенията им поеха по друг път, след като тя го уличи в изневяра с 23-годишната Калра Чиа.