на живо

В Реал бойкотират, а новият фаворит за "Златната топка" пристигна (ВИДЕО)

Церемонията гледайте от 21:45 ч. тук, по bTV Action, на VOYO.BG, както и в приложението ни BTVNOVINITE

 

Новината, че Реал Мадрид няма да изпрати делегация на "Златната топка" разбуни духовете. От кралския клуб са разочаровани, че нито Винисиус Жуниор, нито Джуд Белингам ще спечели приза. Междувременно новият фаворит - Родри от Манчестър Сити, пристигна в Париж.

Церемонията можете да гледате тази вечер от 21:45 ч. пряко тук, по bTV Action, на VOYO.BG, както и в приложението ни BTVNOVINITE.

Още в 21:00 ч. на btvsport.bg ще може да видите на живо как големите футболни звезди пристигат на червения килим пред театъра на Шатле, а отново там ще са и всички отзиви от победителите след церемонията.

"Чао на "Златната топка": Реал и Винисиус отмениха пътуването за Париж", написаха от испанския "Марка", известен с връзките си в кралския клуб.

 

Родри, който спечели европейската титла и Висшата лига, може да стане първият испански носител на "Златната топка" от 1960 г. насам, когато призът е за Луис Суарес от Барселона. Преди това на два пъти - през 1957 и 1959-а кавалер на отличието е легендата на Реал - Алфредо Ди Стефано. 

Снимка: Reuters

На церемонията днес ще бъдат раздадени още награди за най-добри при дамите, за най-добри треньори и отболи при мъжете и жените, за най-добър млад футболист, за най-добър вратар.

Кой ще грабне призовете?

Гледайте нашето пряко предаване от церемонията по връчване на "Златната топка" по bTV Action, на платформата VOYO.BG, на нашия сайт btvsport.bg и в приложението ни BTVNOVINITE от 21:45 ч.

Кой ще спечели "Златната топка"?