на живо

Никола Илиев: Искам да стана шампион! (ВИДЕО)

Не съм се колебал, каза бившият футболист на Интер

БГНЕС

"Тук съм, за да се развивам и да мога в следващите години да изляза отново в чужбина. Амбициите на отбора са много големи, такива са и моите. Мисля, че това е най-правилният вариант за мен.

Искам да спечеля първенството, да стана шампион на България", обяви новото попълнение на ЦСКА 1948 Никола Илиев при официалното си представяне.

"Червените" обявиха тази сутрин трансфера на 19-годишния български национал от примаверата на Интер.

Снимка: БГНЕС
"Не ми беше много трудно, защото тази крачка е много важна - от юношеския в мъжкия футбол. Трябва да се развивам, да покажа на какво съм способен и след това ще видим...", каза Илиев пред медиите.

"Мисля, че мога да играя на всички позиции в нападение, но най-добре се чувствам зад нападателя. Конкуренцията в отбора е голяма. Ако направя добри игри, ако се представям добре, вкарвам голове, правя асистенции, помагам на отбора да печели, със сигурност ще ми помогне да играя в националния отбор и да се представям и там добре, ще ми даде самочувствие.

Нямаше колебания, преди около две седмици ми предложиха добра оферта и не съм се колебал.

Снимка: БГНЕС

Със сигурност в началото ще ми трябва малко време да се адаптирам, но не мисля, че ще има проблем с това", допълни той.

"Имам доста тренировки с първия отбор на Интер. Един от идолите ми от тима е Лаутаро Мартинес, всички знаете какъв футболист е. От него гледах да попивам най-много", разкри офанзивният футболист.